Gymmet

Informationssida för gymmet

Välkomna till Hällekis IF:s gym

Detta gym är en gåva av Paroc och vi hoppas att alla skall kunna träna här. Alla som tränar måste dock vara medlem i föreningen och betala en årsavgift för att få tillgång till portkoden. Vi hoppas att alla som tränar här gör det för att man vill träna och därmed håller rent efter sig. Tillgången till gymmet är dagtid kl 8:00-20:00. Efter den tiden kommer man inte in med portkoden på grund av säkerhetsskäl.

Intresserad av att börja träna i gymmet?
Om du är intresserad av att träna här skall du se till att du är medlem i Hällekis IF.

Vad kostar det?
Du ska minst vara stödmedlem i Hällekis IF för att kunna utnyttja gymmet vilket kostar 100 kr.

Hur gör jag för att få koden?
Du som inte är stödmedlem betala in 100 kr/person till Hällekis IF`s konto nr 5181-7039. Skriv att du vill vara stödmedlem och vem som betalar. Om du är medlem och vill ha portkoden till gymmet måste du själv ta kontakt med Stefan Östrand 070 430 34 18.

Betalning kan göras via Internet eller med bankgiro blankett till bankgiro nr 5181-7039.

Till dig som kommer att träna här på Hellehof, detta gym är till för alla. Var rädd om utrustningen så kommer vi alla att ha stor glädje av gymmet.

Mvh Hällekis IF

Uppdaterad: 2016-06-07 19:58