Intersport

IS_2008_CMYK

Hällekis IF har nu mera Intersport som sammanbets partner. Vi ser fram emot ett mycket bra samarbete i många år.

Besök gärna Intersportbutiken i Lidköping.

Eller ta en titt på internet butiken här i länken efter.

"Klicka här INTERSPORT I LIDKÖPING"

Ansökan till Club INTERSPORT

Som medlem i Club INTERSPORT stöttar du din förening. Handlar du hos INTERSPORT får både du och Hällekis IF olika rabatter. Ju mer du handlar, desto mer stöttar du samtidigt din förening.
Om du inte är medlem sedan tidigare väljer du att ansöka om nytt medlemskap, antingen genom vanligt medlemskort eller genom att ansluta ditt Swedbank bankkort. (Är du under 16 år ansöker istället målsman om medlemskap).
Om du redan är medlem i Club INTERSPORT så väljer du att aktivera en föreningskoppling på ditt befintliga medlemskap.

Vår kontaktperson för Club Intersport i Hällekis IF är för närvarande Vår kontaktperson för Club Intersport i Hällekis IF är för närvarande
Jimmy Johansson 073-6692764.

Hur ansöker jag om Club Intersport?
Klicka på bifogad länk och skriv ut Pdf blankett, skriv på blanketten med de uppgifter som krävs och sänd blanketten till Hällekis IF.
Om du inte har någon skrivare finns samma blankett på Hellehof vid anslagstavlan i korridoren eller så kan du ringa till Jimmy Johansson som ordnar en blankett.
Är du förälder till ett barn som spelar i ett lag går det att vända sig till lagledaren/tränaren för respektive lag och be om en blankett.

Pdf blankett ansokan_föreningsmedlem

MVH Hällekis IF